Teplárny Brno spustily nové webové stránky

06. 10. 2014

S novou topnou sezonou nabízí Teplárny Brno svým odběratelům nejen pohodlné teplo, ale i proměněné webové stránky. Stejně jako dosud je zájemci najdou na adrese www.teplarny.cz, mohou se však těšit na mnohé novinky, které mají jediný cíl: nabídnout uživatelsky příjemnou a přehlednou prezentaci, v níž se rychle zorientují jak stávající klienti TB, tak i ti, kteří teprve řeší projekt na vytápění.

„Zaměřili jsme se především na vylepšení komunikace se zákazníky. Díky novému vyhledávači obchodníků mohou naši odběratelé rychle vyhledat kontakt na pracovníka, který má na starosti jejich odběrné místo. Snadno tak mohou řešit požadavky týkající se dodávek tepla nebo poskytovaných služeb. Přidali jsme také kontakty na odborníky, kteří jsou k dispozici pro zodpovězení případných dotazů,“ upřesnil generální ředitel Tepláren Brno Petr Fajmon.

Hlavní menu umožňuje rychlou a snadnou orientaci v nové nabídce tepla a služeb. Návštěvníci zde naleznou sekce „Mám teplo“, kde najdou nabízené služby naši stávající zákazníci – třeba havarijní službu či regulaci otopné soustavy na míru spotřebě jejich domu. V sekci „Vybírám teplo“ si mohou vybrat zákazníci, kteří řešení vytápění teprve vybírají, a „Projektuji teplo“ pro jednotlivce a společnosti, které hledají partnera pro zpracování projektu stavby kotelny. Mezi obsahovými novinkami jsou také tipy pro úsporu energie. Vylepšili jsme také nejnavštěvovanější mapu s průměrnými a aktuálními teplotami v Brně.

„Jsme připraveni stránky dále doplňovat a zlepšovat podle ohlasů a přání uživatelů. Budeme proto rádi, když se dozvíme připomínky a návrhy všech našich čtenářů,“ podotkl Fajmon.